0
Companie


De ce am ales mobile de baie ? De ce nu ? Baia este locul in care te impaci zi de zi cu toate defectele tale, este locul in care iti incepi ziua dar iti si inchei ziua. Este locul magic care nu iti ascunde nimic, care te arata tie asa cum esti – un suflet minunat. Uneori te ajuta sa reflectezi asupra zilei pe care o ai in fata. Sa te organizezi. Aproape ca vezi ziua inainte sa se intample.

Mobilarea baii este o decizie importanta si totodata un exercitiu de rafinament. De aceea, fabrica Badenmob va ofera o gama variata de mobilier de baie ce va contribui decisiv la transformarea caminului dumneavoastra intr-un loc cald si primitor.

Compania Badenmob  este un producator dinamic de mobiliere de baie cu o experienta de mai bine de 11 ani. Situata pe o suprafata de 50000 mp, dintre care 10000 mp acoperiti, fabrica. Badenmob  foloseste cele mai noi tehnologii disponibile in domeniu. Experienta echipei noastre ne permite sa dam forma ideilor, pentru a crea produsul capabil sa satisfaca cele mai pretentioase gusturi.

Mobilierele noastre se caracterizeaza prin design atragator si calitate, respectand standardele europene in domeniu, prin folosirea de cele mai bune material.