Companie


 Incepand din 2004 , compania Badenmob a creat mobilier de baie proiectat pentru a raspunde celor mai inalte exigente in domeniu. Echipa noastra a format o gama de produse gata sa satisfaca si cele mai dificile proiecte de design. Gama de stiluri, finisaje si combinatii de design pe care le oferim, ofera un mixt perfect pentru alegerea stilului tau de viata. Mobilierul de baie de la Badenmob este împărțit în serii, pentru a vă ajuta să identificați cu ușurință soluția potrivită pentru nevoile dvs. Produse inovatoare, care economisesc spațiu, adesea suspendate pentru a lăsa podeaua liberă. Suprafețele sunt de o manoperă excelentă și o atenție minuțioasă la detalii, ideale chiar și pentru cele mai mici băi. Colecțiile sunt completate de oglinzi rafinate de diferite dimensiuni iluminate prin tehnologia LED.

 De curand ne-am extins orizonturile si am intrat si in universul mobilierului de bucatarie . Economic sau premium , mobila de bucatarie este o parte esentiala in orice gospodarie .

 Cu atentia acordata detaliilor, atentie la calitate si dorinta continua de imbunatatire, compania Badenmob ofera solutia ideala fiecarui buget si spatiu disponibil.

 Mobilierul nostru se caracterizeaza prin design atragator si calitate, respectand standardele europene in domeniu, prin folosirea celor mai bune materiale.