BAZA SI LAVOAR SERIA 354 - 85CM CU SERTARE , ALB_0 BAZA SI LAVOAR SERIA 354 - 85CM CU SERTARE , ALB_1 BAZA SI LAVOAR SERIA 354 - 85CM CU SERTARE , ALB_2 BAZA SI LAVOAR SERIA 354 - 85CM CU SERTARE , ALB_3 BAZA SI LAVOAR SERIA 354 - 85CM CU SERTARE , ALB_4

Baza si lavoar seria 354 - 85cm cu sertare , alb

Badenmob 15829
CULORI DISPONIBILE:
770 lei
|
1.149 lei

Indisponibil. Acest produs se afla in proces de fabricatie.

 

 

Articolele Badenmob sunt produse in cea mai moderna fabrica de mobilier de baie din Romania – Badenmob . (vezi Badenmob pe Youtube) 

 Controlul calitatii este foarte strict iar materialele folosite sunt de la cei mai buni furnizori din Europa printre care: PAL si MDF - Kronospan Austria, lacuri si vopsele rezistente la apa - Sherwin Williams Anglia, accesorii mobilier - Hafele Germania. Finisajul si culorile sunt printre cele mai rezistente in timp si in pas cu moda.

 AICI GASITI MOBILIER DE CEA MAI BUNA CALITATE, FABRICAT IN ROMANIA !

 Mobilierul este conceput cu design modern, gandit sa se potriveasca perfect in casa ta si sa salveze spatiu atat de important pentru BAIE.

Recomandam aplicarea unei benzi de silicon sanitar intre baza si lavoar , intre lavoar si perete .

 Mobilierul a fost creat pentru a satisface nevoile clientilor nostri. Balamalele , glisierele si celelalte componente cu care este accesorizat , sistemul de iluminare cu led la oglinzi , dau nastere unui produs ideal pentru orice baie.


 

  • BATERIA , SIFONUL SAU ALTE OBIECTE DECORATIVE CE APAR IN POZE NU SUNT INCLUSE IN PRET .