BAZA SI LAVOAR SERIA 153 - 65CM CAPUCINO_0 BAZA SI LAVOAR SERIA 153 - 65CM CAPUCINO_1 BAZA SI LAVOAR SERIA 153 - 65CM CAPUCINO_2 BAZA SI LAVOAR SERIA 153 - 65CM CAPUCINO_3 BAZA SI LAVOAR SERIA 153 - 65CM CAPUCINO_4

Baza si lavoar seria 153 - 65cm capucino

Badenmob 15602
CULORI DISPONIBILE:
486 lei
|
725 lei

Produsul se afla in stoc. Produsul se preda catre curier in maxim 48 ore dupa plasarea comenzii .

 

Articolele Badenmob sunt produse in cea mai moderna fabrica de mobilier de baie din Romania – Badenmob . (vezi Badenmob pe Youtube) 

 Controlul calitatii este foarte strict iar materialele folosite sunt de la cei mai buni furnizori din Europa printre care: PAL si MDF - Kronospan Austria, lacuri si vopsele rezistente la apa - Sherwin Williams Anglia, accesorii mobilier - Hafele Germania. Finisajul si culorile sunt printre cele mai rezistente in timp si in pas cu moda.

 AICI GASITI MOBILIER DE CEA MAI BUNA CALITATE, FABRICAT IN ROMANIA !

 Mobilierul este conceput cu design modern, gandit sa se potriveasca perfect in casa ta si sa salveze spatiu atat de important pentru BAIE.

Recomandam aplicarea unei benzi de silicon sanitar intre baza si lavoar , intre lavoar si perete .

 Mobilierul a fost creat pentru a satisface nevoile clientilor nostri. Balamalele , glisierele si celelalte componente cu care este accesorizat , sistemul de iluminare cu led la oglinzi , dau nastere unui produs ideal pentru orice baie.


 

  • BATERIA , SIFONUL SAU ALTE OBIECTE DECORATIVE CE APAR IN POZE NU SUNT INCLUSE IN PRET .

 

 

https://www.badenmob.ro/files/products/Img6-13.png

 

  

 

 

 

Galerie video
PRODUSE DIN ACEEASI SERIE
TE-AR MAI PUTEA INTERESA SI